Hasso Red
KLIMA
Middelhavet
JORD
Skifer og granit
SORTER
30% Touriga Nacional, 30% Tinta Roriz, 20% Tinta Barroca og 20% field blend
HØSTDATO
september 2019
HØST
brugervejledning
ALDRING
I rustfri ståltanke i 15 måneder
AFTAPNING/LANCERING
maj 2021 | august 2021
ALKOHOL
13 %
TOTAL SURHED
4,9 g/L (vinsyre)
PH
3,58
PRODUKTION
42.000 flasker
VINFREMSTILLING
Diogo Lopes og Maria Susete Melo
Hasso white
KLIMA
Middelhavet
JORD
Skifer og granit
Druer
50% Rabigato, 20% Viosinho, 10% Arinto, 10% Gouveio, 10% Códega do Larinho
GENNEMSNITLIG VINGÅRDSALDER
10 år
HØSTDATO
september 2021
HØST
brugervejledning
ALDRING
I rustfri ståltanke i 9 måneder, hvoraf de 4 var med stav
AFTAPNING/LANCERING
juli 2022 | juli 2022
ALKOHOL
12,0 %
TOTAL SURHED
6,2 g/L (vinsyre)
PH
3.2
PRODUKTION
20.000 flasker
VINFREMSTILLING
Diogo Lopes og Maria Susete Melo
Kranemann 10 Years
Kranemann 10 Years
Vores 10 år gamle Kranemann portvin er lagret på gamle træfade i en gennemsnitlig periode på 10 år. Oxidationsprocessen fremmer udviklingen af dens farve og aroma. Denne portvin er murstensfarvet med komplekse aromaer, nødder og søde noter af honning og karamel er fremherskende. KLIMAMiddelhavet
JORD
Blanding af skifer og granit
SORTER
Blanding af traditionelle Douro-varianter
GENNEMSNITLIG VINGÅRDSALDER
30 år
HØST
Manuel i 18 kg kasser
ALDRING
Gennemsnit på 10 år
ALKOHOL
19,5 %
SUKKER
108 g/L
BAUMÉ SKALA
3.5
TOTAL SURHED
4,3 g/L (vinsyre)
PH
3,53
VINFREMSTILLING
Diogo Lopes og Anselmo Mendes
Kranemann 20 Years
Vores 20 år gamle Kranemann portvin er lagret på gamle træfade i en gennemsnitlig periode på 20 år. Oxidationsprocessen fremmer udviklingen af dens farve og aroma. Ravfarvet med mærkbar aromatisk kompleksitet og fremherskende mandel- og valnøddearomaer, denne port har en meget intens, afbalanceret og vedvarende fornemmelse i ganen.
KLIMA
Middelhavet
JORD
Blanding af skifer og granit
SORTER
Blanding af traditionelle Douro-varianter
GENNEMSNITLIG VINGÅRDSALDER
30 år
HØST
Manuel i 18 kg kasser
ALDRING
Gennemsnit på 20 år
ALKOHOL
19,0 %
SUKKER
126 g/L
BAUMÉ SKALA
4,6
TOTAL SURHED
5,3 g/L (vinsyre)
PH
3.22
VINFREMSTILLING
Diogo Lopes og Anselmo Mendes
96 Points – Gold, Decanter World Wine Awards 2020
92 Points – Wine Enthusiast 2020
92 Points – Silver, International Wine Challenge 2022
Kranemann Colheita 1999
Vores Kranemann Colheita 1999 er en unik portvin lagret på gamle træfade i en proces, der ligner den for tawny vine, men med druer fra en enkelt høst. Ravfarvet med aroma af nødder og krydderier, denne portvin er delikat og kompleks.
KLIMA
Middelhavet
JORD
Blanding af skifer og granit
SORTER
Blanding af traditionelle Douro-varianter
GENNEMSNITLIG VINGÅRDSALDER
30 år
HØSTDATO
september 1999
HØST
Manuel i 18 kg kasser
ALDRING
20 år (aftappet i 2019)
AFTAPNING/LANCERING
april 2019 og maj 2021
ALKOHOL
19,5 %
SUKKER
128 g/L
BAUMÉ SKALA
4.7
TOTAL SURHED
5,3 g/L (vinsyre)
PH
3.21
PRODUKTION
1230 flasker
VINFREMSTILLING
Diogo Lopes og Anselmo Mendes
91 Points – Robert Parker
Kranemann Ruby
Kranemann Ruby
Kranemann Ruby er en frisk, ung og fyldig rubinfarvet portvin med en intens, frugtagtig aroma. Den er lagret på store fade for at bevare dens friskhed og intensitet. Dette er en havn, man kan nyde når som helst.
KLIMA
Middelhavet
JORD
Blanding af skifer og granit
SORTER
Blanding af traditionelle Douro-varianter
GENNEMSNITLIG VINGÅRDSALDER
30 år
HØST
Manuel i 18 kg kasser
ALDRING
Gennemsnit på 3 år
ALKOHOL
19,0 %
SUKKER
96 g/L
BAUMÉ SKALA
2.9
TOTAL SURHED
3,9 g/L (vinsyre)
PH
3,65
VINFREMSTILLING
Diogo Lopes og Anselmo Mendes
Kranemann Ruby Reserve
Kranemann Ruby Reserve
KLIMA
Middelhavet
JORD
Blanding af skifer og granit
SORTER
Blanding af traditionelle Douro-varianter
GENNEMSNITLIG VINGÅRDSALDER
30 år
HØST
Manuel i 18 kg kasser
ALDRING
Gennemsnit på 4 år
ALKOHOL
19,0 %
SUKKER
96 g/L
BAUMÉ SKALA
2.9
TOTAL SURHED
3,9 g/L (vinsyre)
PH
3,65
VINFREMSTILLING
Diogo Lopes og Anselmo Mendes
Kranemann Tawny
Kranemann Tawny
Vores Kranemann Tawny portvin lagres på gamle træfade, hvor den får en mere åben farve og fine, let udviklede aromaer fra oxidationsprocessen. Det er en vin, der skal nydes ved enhver lejlighed.KLIMA
Middelhavet
JORD
Blanding af skifer og granit
SORTER
Blanding af traditionelle Douro-varianter
GENNEMSNITLIG VINGÅRDSALDER
30 år
HØST
Manuel i 18 kg kasser
ALDRING
Gennemsnit på 3 år
ALKOHOL
20,0 %
SUKKER
107 g/L
BAUMÉ SKALA
3.2
TOTAL SURHED
3,9 g/L (vinsyre)
PH
3,71
VINFREMSTILLING
Diogo Lopes og Anselmo Mendes
Kranemann Vintage 2009
Kranemann Vintage
Vores Kranemann Vintage portvin er fremstillet af det mest kræsne udvalg af vores bedste druer fra en enestående høst for at opnå en vin med enestående kvalitet og lang levetid. Som ung er Kranemann Vintage intens i farven med aromaer af røde frugter og blomsternoter. Det er ganske ekstraordinært i strukturen. Denne port kan nydes ung, men har mange årtiers ældningspotentiale.
KLIMA
Middelhavet
JORD
Blanding af skifer og granit
SORTER
Blanding af traditionelle Douro-varianter
GENNEMSNITLIG VINGÅRDSALDER
30 år
HØST
Manuel i 18 kg kasser
ALDRING
2 år
AFTAPNING/LANCERING
maj 2011
ALKOHOL
20,0 %
SUKKER
108 g/L
BAUMÉ SKALA
3.6
TOTAL SURHED
5,0 g/L (vinsyre)
PH
3,54
PRODUKTION
3250 flasker
KRANEMANN VINTAGE 2018
WINEMAKING
Harvested on 1 October 2018 into 20 kg boxes, fully destemmed with pre-fermentation cold maceration into stainless steel tanks for 24 hours. Then fermented naturally for three days. After the addition of brandy, the wine is aged for one year in an oak balseiro and one year in a stainless steel tank. TASTING NOTES A deep and intense ruby, almost opaque wine. This Vintage 2018 is characterised by striking aromas of red and ripe black fruits. The tannins are particularly present and striking, standing on a high acidity which is characteristic of the Vale do Távora
Kranemann Vintage
Vores Kranemann Vintage portvin er fremstillet af det mest kræsne udvalg af vores bedste druer fra en enestående høst for at opnå en vin med enestående kvalitet og lang levetid. Som ung er Kranemann Vintage intens i farven med aromaer af røde frugter og blomsternoter. Det er ganske ekstraordinært i strukturen. Denne port kan nydes ung, men har mange årtiers ældningspotentiale.
KLIMA
Middelhavet
JORD
Schist
SORTER
Blanding af traditionelle Douro-varianter
GENNEMSNITLIG VINGÅRDSALDER
35 år
HØST
Manuel i 20 kg kasser
ALDRING
2 år
AFTAPNING/LANCERING
juli 2020
ALKOHOL
19,0 %
SUKKER
77 g/L
BAUMÉ SKALA
2.4
TOTAL SURHED
4,3 g/L (vinsyre)
PH
3,67
PRODUKTION
3215 flasker
OPTA BAIRRADA ESPUMANTE
OPTA DÃO ALFROCHEIRO
OPTA DÃO BRANCO
OPTA DÃO COLHEITA TARDIA
OPTA DÃO GRANDE RESERVA
OPTA DÃO RESERVA TINTO
OPTA DÃO ROSÉ
OPTA DÃO TINTO
Quinta da Vegia Reserva
Quinta da Vegia Reserva
Grape varieties
Touriga Nacional and Tinta Roriz.Winemaking
Manual harvest in 25kg cases; alcoholic fermentation during 15-20 days in stainless steel vats with temperature control.Tasting notes
Floral notes flavor, black fruit jam and soft wood complex, good acidity and very pronounced tannins. Large mouth presence, long and powerful.Quinta da Vegia Solo Franco
Quinta da Vegia Solo Franco
Grape varieties
Tinta Roriz, Touriga Nacional and Tinta Amarela.Winemaking
Manual harvest in 25kg cases. alcoholic fermentation during 15-20 days in stainless steel vats with temperature control.Tasting notes
Aroma with floral notes, red fruit and some vegetables soft sensations. Very delicate palate, soft tannins and medium aftertaste.Quinta Da Vegia Vinha De Santa Ana Superior
Grape varieties
Encruzado and BicalWinemaking
Manual harvest in 25kg, alcoholic fermentation during 15-20 days in stainless steel vats with temperature control.Tasting notes
Elegant and intense aroma. White fruit and floral nuances. In the mouth it is creamy with a very long and persistent finish. The barrel time gave it some complexity.Quinta do Convento Red Reserve
KLIMA
Middelhavet
JORD
Skifer og granit
Drue
100 % gamle vinstokke (markblanding)
GENNEMSNITLIG VINGÅRDSALDER
50 år
HØSTDATO
september 2018
HØST
brugervejledning
ALDRING
På nye og andet års franske egetræsfade i 13 måneder, efterfulgt af flaskelagring i 16 måneder
AFTAPNING/LANCERING
august 2020 | januar 2022
ALKOHOL
13 %
TOTAL SURHED
5,7 g/L (vinsyre)
PH
3,45
PRODUKTION
3200 flasker
VINFREMSTILLING
Diogo Lopes og Maria Susete Melo
Quinta do Convento White Reserve
Quinta do Convento White Special Edition
Quinta do Convento er en del af Douros historie. Det stammer fra det 12. århundrede, hvor munke af cistercienserordenen slog sig ned i Távora-dalen og bidrog til introduktionen af vingårdskultur. Takket være det unikke terroir, med dårlig jord og vinmarker i stor højde, der er eksponeret mod nord, er denne ejendom kendt for at producere elegante, friske hvidvine med stort lagringspotentiale.
KLIMA
Middelhavet
JORD
Blanding af skifer og granit
SORTER
Gamle vinstokke
GENNEMSNITLIG VINGÅRDSALDER
> 50 år
HØSTDATO
september 1999
HØST
brugervejledning
ALDRING
Denne vin har været lagret på flaske siden 2000
AFTAPNING/LANCERING
juni 2000 | maj 2019
ALKOHOL
12,0 %
TOTAL SURHED
5,3 g/L (vinsyre)
PH
2,99
PRODUKTION
2000 flasker