Uddannelsessteder

Ofte stillede spørgsmål

Hvornår er næste infomøde?

Info om kommende infomøder finder du ved at gå til - Generel info - i menuen på hjemmesidens forside. Dernæst vælger du - Infomøder - 

Hvor afholdes infomøder?

Infomøder afholdes jævnligt online. Fysiske infomøder afholdes primært i Køge, men ind imellem også i andre byer. 

Kan man passe sit arbejde, mens man er under uddannelse?

Ja, det vil man typisk kunne, idet der tilbydes hold på forskellige tidspunkter. Det meste af undervisningen på de fleste hold foregår oftest om aftenen mellem kl. 17.00 og 21.00 eller i weekenden. 

Hvem underviser på uddannelsen?

Grundlæggeren af Danish Body Therapy Kropsterapi (DBT-Kropsterapi), Kim Kristiansen er aktiv underviser på selve uddannelserne. Du vil således møde ham som underviser. Der udover er der andre dygtige undervisere tilknyttet  uddannelserne, som har en baggrund med kropsterapien m.m

Hvad er forskellen på Danish Body Therapy Kropsterapi og de øvrige kropsterapeutiske uddannelser?

Danish Body Therapy Kropsterapi (DBT-Kropsterapi) lader de andre om at fortælle, hvad deres udgave indeholder, og så holder vi os til at fortælle om vores. Men der er en del ligheder. Vi har også fokus på krop/psyke sammenhænge. Vi benytter den pulserende og dybdegående massage, ledfrihedsteknikker og stræk, akupressur og zonetryk m.m. Som en rigtig kropsterapeutisk uddannelse inkluderer den også øvelser. Disse er primært fra asiatisk bevægelses- og helsetradition.

Danish Body Therapy Kropsterapi kan du læse om på denne hjemmeside, og du kan få info via Facebook-side og vores YouTube kanal. Det er meget omfattende, at skulle beskrive i korthed, fordi du får så meget med dig det år du er på uddannelsen.

Det kan meget anbefales, at du tilmelder dig et gratis, online infomøde på 1 times tid. Der vil du lære en del om hvad DBT-Kropsterapi er, og om hvad en fysiske uddannelse og online versionen indeholder.

Skriv til os på:

info@danishbodytherapy.dk

Vi glæder os til at høre fra dig.

Tilmeld dig et introduktionskursus eller et infomøde herunder. Gå til siden - Infomøder - for yderligere information.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Afkryds den begivenhed, som du ønsker at deltage i.