Infomøder m.m.

Kommende infomøder m.m.

Hvis du ikke kender til Danish Body Therapy Kropsterapi, så er fx nogle af nedenstående måder rigtig gode, til at lære mere om denne fantastiske uddannelse:

✅ At deltage i et infomøde (online eller fysisk).
✅ At deltage i et introduktionskursus.
✅ At booke en 30 minutters samtale.
✅ At deltage på et event eller en workshop.

Infomøder, introduktionskurser,
30 min. samtaler m.m.

Live, online infomøder

Log in og vær med på vores spændende live, online infomøde via Zoom.

Du får en masse viden og indsigt i kropsterapiens verden generelt og specifikt om Danish Body Therapy Kropsterapi. 

Du vil høre om krop/psyke sammenhænge, den effektive dybdegående, pulserende massage, meridianbaner og 5-element teori, akupressur og zonetryk m.m.

Du vil også høre om, hvornår næste uddannelse til DBT Kropsterapeut starter et sted i Danmark eller om vores online version, Danish Body Therapist - International, som kan opstarte for dig når du ønsker det.

Online infomødet er gratis. 

Næste online infomøder er:

* Lørdag d. 1. juni 2024 kl. 9.00-10.00

Tilmeld dig i formularen nederst til højre på denne side.

Fysisk infomøde

På vores fysiske infomøder vil du få et rigtig godt indblik i kropsterapiens verden generelt og specifikt om Danish Body Therapy Kropsterapi. Du vil høre om krop/psyke sammenhænge, den effektive dybdegående, pulserende massage, meridianbaner og 5-element teori, akupressur og zonetryk, hvornår næste uddannelse til DBT Kropsterapeut starter et sted i Danmark og meget mere.
Der vil også være tid til at høre om baggrund for interessen, ønsker og behov fra nogle af deltagerne på mødet. Fysiske infomøder afholdes i øjeblikket i Køge.

Det er gratis at deltage, men man betaler et depositum på kr. 50,- for reservation af sin plads. Beløbet får man tilbageført på sin konto, når man har deltaget i infomødet. 

Næste fysiske infomøder er:
Pt. ikke planlagt men deltag i vores introduktionskursus d. 15. august kl. 18.30-21.00. På kurset vil du bl.a. selv prøve at behandle. Kurset koster kun kr. 200,-

Sted: Kibækvænge 1 - 4600 Køge.

Tilmeld dig i formularen nederst til højre på denne side.

Introduktionskursus

Kom og lær/erfar noget nyt.

Tilmeld dig vores introduktionskursus indeholdende uddrag fra Danish Body Therapy Kropsterapi uddannelsen samt info om uddannelsen.

På kurset vil du bl.a. lære behandlingsteknikker, øvelser og høre om DBT-Kropsterapi m.m.

Næste introduktionskursus er:
Torsdag d. 15. august 2024 kl. 18.30-21.00.

Sted: Kibækvænge 1, Køge

Pris: Kun kr. 200,-

Tilmeld dig i formularen nederst til højre på denne side.

30 min. samtale

Du kan booke en gratis 30 minutters samtale om vores uddannelser, hvor vi taler om uddannelsen og dine mål og drømme ift. uddannelsen.

Der er ikke nogen specifik dag. Vi finder sammen en dag i vores kalender, og mødes online via Zoom.

Tilmeld dig i formularen nederst til højre på denne side, send en mail til info@danishbodytherapy.dk eller en sms til 30 47 85 20, og skriv hvornår du kunne tænke dig at mødes online

Hvis du først har orienteret dig her på hjemmesiden, vores Facebook side samt YouTube kanal, så når vi mest muligt på mødet.

Enestående tilbud!

Lær at behandle kropsterapeutisk via et 5-dages online forløb i denne måned.

Anmod om adgang til gruppen på Facebook, og du får adgang til forløbet for 0 kr. Derefter har du mulighed for fx at tilmelde dig vores online version af uddannelsen eller Upgrade til 3 måneders yderligere adgang for kun kr. 375,- 

Det er en Facebookgruppe med en masse brugbare/effektive behandlingsteknikker og teori m.m. Du får adgang til videoer med:

 • Kropsterapiens ABC
 • Om arbejdsstillinger
 • 3-trins start og beh. af kroppens øvre del.
 • Beh. Hofte-ben-fod
 • Beh. Arme
 • Særligt fokus på Metalelementet
 • Teoretisk oplæg om Magien i Kropsterapien/ingredienser i kropsterapi samt om metalelementet med særlig fokus på lungemeridianen.
 • Pris kun 375,-
 • Tilfredshedsgaranti: Hvis du efter 7 dage inde i den 3 måneders periode ikke føler, at du har fået noget ud af forløbet, så refunderer vi de kr. 375,- til dig.
 • Hvis du tilmelder dig vores online version - Danish Body Therapy - International, så kan du få de kr. 375,- i rabat.
 • Anmod om at komme ind Facebook gruppen - Lær at behandle kropsterapeutisk - og så er du i gang.
 • Startdato for forløbet står på gruppens coverbillede. Du kan dog få adgang til gruppen, selvom du anmoder efter forløbet er gået i gang.
 • Jeg glæder mig til at se dig inde i Facebook gruppen.

Ofte stillede spørgsmål

Hvornår er næste infomøde?

Info om kommende infomøder m.m. finder du oppe på denne side. 

Hvor afholdes infomøder?

Vi afholder jævnligt infomøder. Online infomøder foregår ved at du sender os en mail på: info@danishbodytherapy.dk og vi sender dig et link til online infomøde. Vi afholder også fysiske infomøder og introduktionskurser. Disse afholdes primært i København og Køge, men til tider også i andre byer. 

Kan man passe sit arbejde, mens man er under uddannelse?

Ja, det vil man typisk kunne, idet der tilbydes hold på forskellige tidspunkter. Det meste af undervisningen på de fleste hold foregår oftest om aftenen mellem kl. 17.00 og 21.00 og i weekenden. 

Hvem underviser på uddannelsen?

Grundlæggeren af Danish Body Therapy Kropsterapi (DBT-Kropsterapi), Kim Kristiansen er aktiv underviser på selve uddannelserne. Du vil således møde ham som underviser. Der udover er der andre dygtige undervisere tilknyttet  uddannelserne, som har en baggrund med kropsterapien m.m

Hvad er forskellen på Danish Body Therapy Kropsterapi og de øvrige kropsterapeutiske uddannelser?

Danish Body Therapy Kropsterapi (DBT-Kropsterapi) lader de andre om at fortælle, hvad deres udgave indeholder, og så holder vi os til at fortælle om vores.

Men der er mange ligheder. Vi integrerer krop/psyke sammenhænge i behandlingen. Vi benytter den pulserende, dybdegående massage. Vi bruger asiatisk behandlingstradition som en del af behandlingen. Vi er nok den kropsterapeutiske uddannelse, hvor du lærer og erfarer mest om energi. Som en rigtig kropsterapeutisk uddannelse, så har vores behandlingssystem naturligvis også fantastiske øvelser til forskellige formål - fx mindfulness/aktiv meditation.

Danish Body Therapy Kropsterapi kan du læse om på denne hjemmeside, og du kan få info via Facebook-side, Instagram og vores YouTube kanal. Det er meget omfattende det du lærer, og derfor svært at beskrive i korthed, netop fordi du får så meget med dig det år du er på uddannelsen.

Danish Body Therapy tilbyder både en fysisk 1-årig uddannelse til DBT Kropsterapeut og en online version, Danish Body Therapist - International som du også har 1 år til at gennemføre. Læs mer eom online versionen på: danishbodytherapy.dk/online

Skriv til os på:

info@danishbodytherapy.dk

Vi glæder os til at høre fra dig.

Tilmeld dig her

Skriv til os i dag, så du kan sikre dig din plads.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Afkryds den begivenhed, som du ønsker at deltage i.