Danish Body Therapy Kropsterapi

Drømmer du om en indholdsrig og spændende hverdag , hvor du har med mennesker at gøre? Du kan arbejde fuldtid, deltid eller bare behandle i din fritid ved siden af et deltids- eller fuldtidsjob.

Danish Body Therapy (DBT) Kropsterapi tilbyder en helhedsorienteret 1-årig uddannelse til kropsterapeut af høj kvalitet, som giver dig de kompetencer, som der skal til, for at du kan hjælpe andre med udfordringer af fysisk eller psykisk karakter. Uddannelsen er overvejende praktisk tilrettelagt med tilhørende teori. På uddannelsen lærer du primært ved at behandle via “hands on”, og så vil du derudover også selv erfare en masse, som bidrager til din personlige udvikling.

Uddannelsen er en videreudvikling af kropsterapien, som har grobund i Danmark kombineret med traditionel asiatisk bevægelses- og helsetradition.

Disse kulturelle helse skatte fra Danmark, Korea, Japan, Indien og Kina indeholder en unik helhed som bevirker, at du efter endt uddannelse i Danish Body Therapy Kropsterapi vil stå rigtig stærkt som terapeut, og har lært et behandlingssystem, der giver rigtig meget mening, og har hjulpet tusindevis af klienter i forhold en lang række af sygdomme, skader og ubalancer – både på det fysiske og psykiske plan.

Efter uddannelsen kan du fx videreuddanne dig i Danish Body Therapy regi. Vi tilbyder løbende kurser, hvor du bl.a. kan specialisere dig inden for et bestemt område.

1-årig uddannelse til Danish Body
Therapy Kropsterapeut

Yderligere info