Danish Body Therapy Kropsterapi

 
Drømmer du om en indholdsrig og spændende hverdag , hvor du har med mennesker at gøre? Du kan arbejde fuldtid, deltid eller bare behandle i din fritid ved siden af et deltids- eller fuldtidsjob.
Danish Body Therapy (DBT) Kropsterapi tilbyder en helhedsorienteret 1-årig uddannelse til kropsterapeut af høj kvalitet, som giver dig de kompetencer, som der skal til, for at du kan hjælpe andre med udfordringer af fysisk eller psykisk karakter. Uddannelsen er overvejende praktisk tilrettelagt med tilhørende teori.
På uddannelsen lærer du primært ved at behandle via “hands on”, og så vil du derudover også selv erfare en masse, som bidrager til din personlige udvikling.
Uddannelsen er en videreudvikling af kropsterapien, som har grobund i Danmark kombineret med traditionel asiatisk bevægelses- og helsetradition.
Disse kulturelle helse skatte fra Danmark, Korea, Japan, Indien og Kina indeholder en unik helhed som bevirker, at du efter endt uddannelse i Danish Body Therapy Kropsterapi vil stå rigtig stærkt som terapeut, og har lært et behandlingssystem, der giver rigtig meget mening, og har hjulpet tusindevis af klienter i forhold en lang række af sygdomme, skader og ubalancer – både på det fysiske og psykiske plan.

Du lærer:

* En bred vifte af massageteknikker (bl.a. den effektive, pulserende, dybdegående massage

* Ledfrihedsteknikker og stræk

* Om åndedrættet

* Indføling og intuition i behandlingen

* Zonetryk og akupressur

* Om krop/psyke sammenhænge

* Diagnosticering og samtale

* Asiatisk behandlings- og helsetradition

* Meridianbaner, 5-element teori m.m.

Om uddannelsen

Hør mere om uddannelsen til DBT Kropsterapeut herunder

Afspil video

Hvis du elsker at arbejde med mennesker!

Afspil video

Indholdsrig og spændende hverdag

Afspil video

Udtalelse Mariia - Hold 4

Afspil video

Udtalelse Tina Heller - Hold 2

Uddannelsens faser

Lær et nyt håndværk eller byg ovenpå det, som du allerede kan i forvejen.
Personligt kommer du til at lære noget nyt, spændende og udviklende i dit liv.

Fase 1

Behandlingsteknikker & metoder

Allerede fra starten kombinerer vi de forskellige elementer af behandlingsteknikker, metoder, krop/psyke sammenhænge, teorier m.m.

Idet vi gerne vil have dig i gang med at behandle hurtigst muligt, så vil du fra første dag på uddannelsen lære behandlingsteknikker, som du kan gå direkte hjem og øve videre med. Altså er Fase 1 helhedsorienteret med ekstra fokus på, at du kommer i gang med at øve behandlings-teknikker. 

Vi mener, at en kropsterapeutisk uddannelse selvfølgelig også bør indeholde øvelser, og fordi vi har kendskab til og erfaring med et sæt af øvelser, som fx meditations- og
mindfulness øvelser samt øvelser der styrker, balancerer, strækker, fremmer en sund blod- og energicirkulation m.m., så derfor har vi også denne del med i din uddannelse.

Fase 2

Praktik & teori går op i en højere enhed

I undervisningen integreres du som behandler i praksis fx via supervisioner. I forbindelse med supervisioner vil der være underviser og studerende som observatører til at give dig konstruktiv feed-back på dine behandlinger af mennesker, som du ikke kender, der kommer som prøvekaniner. Dvs. ikke nok med at du undervises i og lærer behandlingsteknikker m.m.

Behandlingsteknikkerne flettes mere og mere sammen med forskellige behandlingsmetoder og tilgange, og du lærer at stå stærkt i dig selv som behandler og kommende DBT Kropsterapeut.

Fase 3

Opsamling

Hele vejen igennem uddannelse lærer du jævnligt nye behandlingsteknikker, og hen imod slutningen på uddannelsen samles trådene. Vi repeterer, og du gøres klar til eksamen, hvor du skal vise en behandling, og derefter har du en kort samtale med en underviser om selve behandlingen, som du lige har udført samt evt. om andet, som vi har gennemgået i løbet af året.

Du lærer blandt andet

  • At behandle stressrelaterede tilstande hos klienten. Langt størstedelen af den vestlige verdens sygdomme skyldes en for høj stressbelastning hos klienten.
  • At behandle fysiske skader og skavanker, som klienten kommer med, og lærer at se bag om symptomerne, således at du også behandler årsagen til den opståede udfordring. Det kan være nakke-spændinger, rygsmerter, mave-smerter, hovedpine eller smerter i arme og/eller ben, som klienten kommer med, der har grobund i en årsag.
  • At behandle klienter der henvender sig med udfordringer af psykisk karakter som fx stress, angst, depression og sorg.
  • At kunne rådgive om og forevise terapeutiske øvelser til klienten, såfremt disse skal gives.
  • At fremme din egen fysik, psykiske kapacitet og håndtering af følelser samt akkumulere/ håndtere din egen energi til gavn for sig selv og dine klienter. Du vil helt sikkert gennemgå en personlig udvikling i løbet af uddannelsen.

Kontakt os

Få svar på dine spørgsmål

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.