Tilmeld dig uddannelsen

Om uddannelsen

Hør mere om uddannelsen til DBT Kropsterapeut herunder

Afspil video

Hvis du elsker at arbejde med mennesker!

Afspil video

Indholdsrig og spændende hverdag

Afspil video

Udtalelse fra Maria - Hold 4

Afspil video

Udtalelse fra Tina heller - Hold 2

FAQ

Hvornår er næste infomøde?

Gå til - Generel info - i menuen på hjemmesidens forside. I denne menu kan du vælge infomøde. 

 
Hvor afholdes infomøder?

Vi afholder jævnligt infomøder både online og fysisk. Online infomøder foregår ved at du skriver til os, og så sender vi dig et link til et online infomøde. Fysiske infomøder eller introduktionskurser afholdes primært i Køge, men også ind imellem i andre byer. 

Kan man passe sit arbejde, mens man er under uddannelse?

Ja, det vil man typisk kunne, idet der tilbydes hold på forskellige tidspunkter. Det meste af undervisningen på de fleste hold foregår oftest om aftenen mellem kl. 17.00 og 21.00 eller i weekenden.

Hvem underviser på uddannelsen?

Grundlæggeren af Danish Body Therapy Kropsterapi (DBT-Kropsterapi), Kim Kristiansen er aktiv underviser på selve uddannelserne. Du vil således møde ham som underviser. Der udover er der andre dygtige undervisere tilknyttet  uddannelserne, som har en baggrund indenfor kropsterapien m.m

Hvad er forskellen på Danish Body Therapy Kropsterapi og de øvrige kropsterapeutiske uddannelser?

Danish Body Therapy Kropsterapi (DBT-Kropsterapi) lader de andre om at fortælle, hvad deres udgave indeholder, og så holder vi os til at fortælle om vores.

Men der er mange ligheder. Der arbejdes med krop/psyke sammenhænge. Vi benytter pulserende, dybdegående massage, asiatisk helsetradition er med ind over ift. meridianbaner, 5-element teori m.m. Vi mener, at en rigtig kropsterapeutisk uddannelse også indeholder øvelser, så selvfølgelig har vi også øvelser inkluderet i DBT uddannelsen.

Danish Body Therapy Kropsterapi kan du læse om på denne hjemmeside, og du kan få info via Facebook-side og vores YouTube kanal. Det er meget omfattende, at skulle beskrive i korthed, fordi du får så meget med dig det år du er på uddannelsen.

Det kan anbefales, at du tilmelder dig et gratis, online infomøde på 1 times tid. Der vil du også lære om hvad DBT-Kropsterapi er, og om hvad uddannelsen indeholder - Både den fysiske og online versionen af den fysiske uddannelse.

Har du yderligere spørgsmål? Skriv meget gerne til os på:

info@danishbodytherapy.dk

Vi glæder os til at høre fra dig.

Tilmeld dig nedenfor
Hold 10 - Køge
Online version

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.