Psykoterapi

Få hjælp til at tackle dine psykiske og personlige problemer.

En investering i dig selv og dit mentale helbred

Når du har et terapiforløb hos mig, tager du dig selv og ikke mindst dine omgivelser alvorligt. Da jeg arbejder ud fra den bio- psyko- sociale model og med min baggrund og mange år som uddannet sygeplejerske vil jeg kunne hjælpe med at rådgive om videre behandling i andet regi.

De fleste af os har prøvet at have konflikter med os selv eller andre. Som regel tager det noget tid for os, at komme videre og andre gange hænger konflikten ved, kan have en vis påvirkning på vores mentale. Det kan være, du har nogle daglige rutiner, som ikke længere fungerer som de skal, eller nogle psykiske udfordringer du ikke selv kan håndtere.

Gennem et terapiforløb hos mig, kigger vi sammen på, hvordan vi kan afhjælpe og tackle dine psykiske og personlige problemer, så du igang kan tænke frit og være velfungerende uden mentale eller psykiske forhindringer på din vej.

 

Invester i dit psykiske helbred

Med psykoterapi har jeg fokus i på at identificere, hvilke udfordringer og tanker der optager dig og berør dig i hverdagen. Samtalen vil handle om, hvordan vi kan ændre de negative vaner og tanker, så du oplever mere glæde i hverdagen. Psykoterapi har fokus på at arbejde med dine handlemønstre, og de følelser og tanker som ligger bagved de symptomer, du oplever. Det kan være, at du føler dig trist, stresset eller oplever angst eller sorg. Det kan også være at du tidligere har oplevet noget som du ikke selv evner at komme af med.